bulletin-board

Steeds meer mensen starten als freelancer. Specialisten worden steeds belangrijker in Nederland. Voor iedere freelancer is het belangrijk om een goede website te hebben. Een website welke gehost wordt op een goede server. Met een BladeVPS zal er voor de meeste sites voldoende capaciteit zijn voor het aantal bezoekers van de site.

Wat moet er op de site komen te staan?

Het is belangrijk om te kiezen voor de juiste teksten op de website. De site moet een sterke uitstraling hebben en daarnaast overtuigende teksten. Wanneer de teksten goed zijn zullen de bezoekers ook klanten worden. De juiste teksten zijn de basis om een goede conversie te krijgen van websitebezoeker naar klant. Uiteindelijk is dit natuurlijk het belangrijkste. Zonder klanten green business. Toch?

Meer bekendheid

Het grote voordeel van een website is dat iedere freelancer er één kan maken. Het kan een grote en uitgebreide site zijn. Het kan ook een kleine en eenvoudige website zijn. Het is goed om te kijken naar de mogelijkheden om de site onder de aandacht van de doelgroep te krijgen. Het kan heel goed met zoekmachinemarketing. Ook is het een idee om LinkedIn en Facebook in te zetten. Instagram en Pinterest kunnen hierbij ook een goede optie zijn. Het is maar net wie de doelgroep is. Door slim en goed te kiezen ontstaan er volop mogelijkheden en kansen.

Wie maakt de site?

Wanneer je zelf niet handig bent is het goed om de website en alles wat hierbij hoort te laten doen door een vakman. Schakel een webdesigner in welke naar wens de hele website kan inrichten en maken. Kies iemand die verstand heeft van design en ook van marketing. Een website moet meer zijn dan een digitaal uithangbord. Het is de combinatie van schoonheid en functionaliteit welke zorgt voor een goede website.